Borstkanker...Heb je behoefte aan informatie ?


De meeste vrouwen die een pruik dragen hebben te maken (gehad) met de diagnose borstkanker...

Ben je nog onder behandeling voor borstkanker of ben je minder dan 5 jaar geleden voor borstkanker gediagnostiseerd? Dan kun je je opgeven voor een verwendag op 1 oktober 2016 in het Toon Hermans Huis in Roermond.

Deze dag word georganiseerd door B-actief Roermond.

Heb je een vraag , wil je iets bespreken of gewoon je hart luchten?

B-Actief (Roermond Borstkanker) is een netwerk met en door vrijwilligers opgezet vanuit de Borstkankervereniging Nederland. Deze dames/ervaringsdeskundigen uit de regio delen graag hun kennis en ervaringen, organiseren aktiviteiten en houden u op te hoogte van de meest relevante onderwerpen.

Ieder maand is B-actief een ochtend of middag in het Toon Hermanshuis in Roermond aanwezig. In het Laurentius ziekenhuis geven ze op 2 vrijdagmiddagen borstprothese voorlichting.Het thema “Late gevolgen van borstkanker” staat op woensdagavond 12 oktober gepland in het Laurentius ziekenhuis. Heb je interesse of wil je op de hoogte gehouden worden van al hun activiteiten stuur een maitje naar roermond@borstkanker.nl of bezoek de facebook pagina van Roermond Borstkanker.

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic